Ja sisustuksen suunnittelu jatkuu. Lattiaksi alakertaan tulee Vitality diplomat laminaatti ja sävy on sandstorm tammi, joka oli mielestämme riittävän eläväpintainen. Aikaisemmin olisin halunnut ihan valkoisen lattian, mutta nyt mieli on muuttunut. Aika vaalea tuo kuitenkin on. Yläkertaa on tulossa samaista laminaattia, mutta sävynä tammi avenue, joka on harmaasävyinen ja tummempi. On hieman haasteellista, kun ei ole livenä lattioita nähnyt. Netistä löysin pari kuvaa, jossa on kyseiset lattiat, mutta näytöllä kaikki on aina hieman erinäköistä. 

Keittiön aikaisemmin halusin täysin valkoisen, mutta mieli on siinäkin muuttunut. Keittiöstä tulee hyvin vähäeleinen ja yläkaapit on valkoiset ja alakaapit Topi-keittiöiden Aitta-mallin sävy 55, cottage tammi, joka on aika vaalea kuitenkin. Välitilaan tulee edelleen se levy. Työtaso on harmahtava lankkukuvioitu laminaatti. Mikrolle ei tule erikseen paikkaa, vaan se tulee työtasolle. Päädyimme tähän, koska lapselle korkealla oleva mikro on hankala, kuten meillä nykyään on.

Yläkerran suihku/wc saa harmaa-valkoisen värityksen ja kaapin ovat tulevat olemaan Topi-keittiöiden Aitta-mallin 66 hiilipuu väri, eli aika musta, mutta seinät ovat valkoiset ja lattia mustanharmaa,, joten uskon, että riittää valoa kuitenkin. Saunaan ja kodinhoitohuoneeseen tulee samoja laattoja. 

Alakerran wc taas saa enemmän ruskean sävyjä. 

sis.suunn..jpg

Koko talo näyttää eteläsivulta tältä ja meillä on pääsisäänkäynti täältä eteläpuolelta.

talo%20etela.jpg