suunnittelua.jpg

Keittiö ja muut kaappivalinnat on nyt tehty ja hyvä niin. Nyt on sitten seinien vuoro. Paljon tulee olemaan valkoista, mutta korkea olohuone kaipaa hieman särmää. Lattia on aika vaalea ja keittiöstäkin tuli nyt vaaleahko, joten jotain mudan väristä seinään tullee. Tapettia en ehkä halua, maalin voi sitten itse vaihtaa helpommin. Korkea seinä keittiön päällä jäänee valkoiseksi. Jos tilassa kaikuu paljon, sinne on sitten laitettava akustiikkalevyjä. Ehkä maalia tulee vain tuohon yhteen seinää, joka rajoittuu yläaulan kaiteeseen. Olohuoneessa tulee olemaan kymmenen isoa ikkunaa, joten pari seinää on aika täynnä ikkunoita ja ehjää seinää ei ole kovin paljon. Huomenna täytyy hakea pari värikarttaa, jotta maalia voi tarkemmin miettiä.

Ekaluokkalainen haluaa huoneeseensa punaista. Tikkurilan tunne-värikartan tomaatti-sävy on aika punainen ja sitä varmaan tulee pari seinää, kuva tässä alla. Itse maalaan sinne magneettimaalilla seinän, koska se ei sisälly talotoimitukseen.

M316 (Tomaatti)

Pikkuvessaan taidan haluta stardust maalia. Maalautan sen talotoimittajan puolesta perusvärillä ja itse sitten laittelen hilettä päällä. Tai sitten teen sitten struktuuriseinän. http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/tuotteet/pro_gallery/sisapinnat_helmiais-_ja_metallicpinnat/taika_lasyyripintoja/taika_stardust_hopea_mustalla_pinnalla.16893.shtml

Omaan makkariin tulee valkoista ja sitten haluan sinne magneettivalokuva seinän. Haluan aamulla herätä katsellen kaunista kuvaa:) Ja mikä parasta, sen voi helposti vaihtaa. Tästä magneettiseinästä myöhemmin lisää.

Teinin huoneeseen saattaa tulla yksi tehosteseinä, mutta väri on vielä auki tai onko se talotoimitukseen kuuluvaa tapettia.

Alakerran varamakkariin tulee myös joku tehosteseinä.

Muuten alakerran tilat ovat paperinvalkoista, paitsi portaikkoon saattaa yksi seinä tulla jollakin värillä, jottei jää liian valkoiseksi.

Yläkerran aulaan tulee aika tumman lattian vastapainoksi yksi tehosteseinä. Tapettia vai maalia, en vielä tiedä.

Pikkuhiljaa homma alkaa hahmottua. Periaatteessa kaikki saa olla aika selkeää - muulla sisustuksella voi sitten tuoda särmää.