Olemme alustavasti valinneet induktiotason uuden kotimme keittiöön. Nyt käytössä on keraaminen keittotaso ja siihen olen ollut tyytyväinen, mutta onko induktio parempi?

Samoin pohdin pyrolyysiuunin kohdalla, että toimiiko puhdistus helposti? Tosin meidän 14 vuotta vanha uunimme on vielä ihan siisti, vaikka on vain kevyesti puhdistettu. Käytän aina varoiksi esim. peltiä alla, että ei tule valumia uunin pohjalle ja paistopussi suojaa myös uunia. Mutta kannattaako maksaa noin 450 euroa extraa pyrolyysiuunista?

Pakastimeen valitsemme automaattisulatuksen, ja maksamme lisämaksun. Jääkaappi on perusmallinakin ihan ok.

Mikroa meillä ei tule kalusteisiin, vaan ihan tavis mikro pöydälle. En käytä mikroa ruuanlaittoon, vain lämmitykseen satunnaisesti.

Pesutorni saa olla tuo vakiomalli. Toimii varmasti. Niin ja kodinkoneet ovat Rosenlewin.